crawl

Somewhere over the rainbow...

koumpia

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αποκλειστικό: Ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Κθούλου!


Νέα απίστευτα ευρήματα έρχονται να ρίξουν φως (η μήπως σκοτάδι;) στην περίφημη υπόθεση που αφορά το παράξενο ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη, με τους τηλεθεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη να βρίσκονται καθηλωμένοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους, την στιγμή που ο ομογενής ερευνητής Χάουαρντ Φίλιπς Παπαδάκης προειδοποιεί: «Μην προχωράτε άλλο»!

Η ανασκαφική ομάδα της υπεύθυνης αρχαιολόγου Αικατερίνης Δεκαοχτούρη, επιβεβαίωσε την άποψη πως πρόκειται για έναν αλλόκοτο τύμβο, καθώς βρέθηκε μια σφραγισμένη δίφυλλη μαρμάρινη πόρτα με άγνωστα σχέδια χαραγμένα επάνω της, η οποία υπήρχε στο θύρωμα του τρίτου διαφραγματικού τοίχου που οδηγεί στον πέμπτο θάλαμο του τάφου. Κατά την ανασκαφή, επίσης, βρέθηκαν, μπροστά από τη θύρα, πίσω από τις Καρυάτιδες, σκισμένες σελίδες από κάποιο βιβλίο που φαίνονται κατασκευασμένες από δέρμα που οι αρχαιολόγοι θεωρούν πως είναι ανθρώπινο! Όλα αυτά τα νέα ευρήματα έφερε στο φως ο Τσαρλς Ντέξτερ, ένας Άγγλος δημοσιογράφος, που ακολούθησε την αποστολή μεταμφιεσμένος σε εργάτη. Οι αποκαλύψεις του συνταράζουν και τρομοκρατούν.


Πριν λίγες μέρες ο καθηγητής Γεωπληροφορικής του Πανεπιστημίου Μισκατόνικ (Miskatonic University) δήλωνε: «Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη. Νομίζω ότι αυτά που έχουμε δει δεν είναι τίποτα. Έχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη και πως υπάρχουν ακόμα δεκάδες μυστικές στοές που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί που οδηγούν…»

Τις υποψίες πως κάτι πραγματικά παράξενο συμβαίνει, επιβεβαίωσαν αρχικά δυο εργάτες που τις τελευταίες νύχτες βασανίζονται από φριχτούς εφιάλτες.
«Όλα ξεκίνησαν μόλις μπήκαμε στον δεύτερο θάλαμο…» λέει ο Μιχάλης Κ. «Από τότε και κάθε νύχτα, ακούω στον ύπνο μου μια απαίσια φωνή να με καλεί με το όνομα μου…».
Ο Περικλής Σ. δήλωσε: «Ποτέ δεν πίστευα σε όλες αυτές τις κατάρες που κατά καιρούς αναφέρονται στις ανασκαφές, αλλά αυτό εδώ με έχει τρομοκρατήσει. Ονειρεύομαι κάθε βράδυ ένα τεράστιο χάσμα όπου από τα βάθη του ακούγεται ένας τρομαχτικός βόμβος που μοιάζει σαν κάποιος η κάτι να… ροχαλίζει!».  

Οι πληροφορίες που μας μετέφερε ο Τσαρλς Ντέξτερ είναι συνταραχτικές:
«Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια κρυφή στοά, που αρχικά ήταν σκεπασμένη με τόνους χώμα. Έσκαψαν με προσοχή και οδηγήθηκαν σε μια αίθουσα όπου έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Έντρομοι βρέθηκαν μπροστά σε δεκάδες, γιγαντιαίων διαστάσεων αγάλματα, κατασκευασμένα από ένα άγνωστο προς το παρόν υλικό, που αναπαριστούσαν φρικιαστικές ανθρωπόμορφες οντότητες. Ένα άγαλμα που πρόλαβα να φωτογραφίσω είχε τη μορφή ενός χταποδόμορφου ειδεχθούς όντος με μεγάλες φτερούγες και μεμβράνες ανάμεσα στα δάχτυλα …».  


Οι αρχικές εικασίες πως ο τάφος της Αμφίπολης έχει συληθεί, επιβεβαιώθηκαν όταν οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά στην διπλανή στοά του πέμπτου θαλάμου. Από εκεί ξεκινούσαν 34 πέτρινα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στην αίθουσα με την τεράστια θύρα. Σε μια γωνιά, ανακάλυψαν τα οστά που φαίνεται να ανήκουν σε 3 άντρες, που για άγνωστο λόγο, βρήκαν εκεί τραγικό θάνατο. Έκπληξη προκάλεσε η φράση που κάποιος από τους άντρες είχε γράψει με το ίδιο του το αίμα (!) πάνω σε μια μαρμάρινη πλάκα δίπλα στην πόρτα, η οποία έλεγε το εξής: «Δεν είναι νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να περιμένει. Μα με το διάβα των παράξενων αιώνων ως κι ο θάνατος μπορεί να πεθαίνει».

Το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία πρέπει να είμαστε όλοι προσεχτικοί και συγκρατημένοι και να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πρόκειται λέει για μια σημαντική επιτυχία της παρούσας κυβέρνησης και ίσως δεν είναι τυχαίο (;) το γεγονός πως αυτά τα ευρήματα περίμεναν αυτή την κυβέρνηση για να αποκαλυφθουν! «Το ίδιο το μνημείο, πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό, και όλοι συμφωνούν ότι τα μέχρι στιγμής αποκαλυφθέντα στοιχεία του το καθιστούν μοναδικό…» κλείνει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε εχθές σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό:
«Πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο τύμβος της Αμφίπολης βρίσκεται η αρχαιολογική ομάδα, που πραγματοποιεί με μεγάλο ζήλο εντατικές ανασκαφές στην περιοχή. Μαζί τους βρίσκεται και το κυβερνητικό επιτελείο, που παρακολουθεί με προσοχή την διαδικασία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα μπορούμε κάποια στιγμή να λέμε με καμάρι στα παιδιά μας, τις επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης. Θεωρώ ειλικρινά ανούσιο και ανώφελο να ασχολούμαστε αυτή την στιγμή με οτιδήποτε άλλο, πέραν της αποκάλυψης αυτού του μοναδικού μυστικού…».

Ποιος όμως μπορεί να παραβλέψει τις προειδοποιήσεις του ερευνητή Χάουαρντ Φίλιπς Παπαδάκη, που μιλά όχι για ταφικό μνημείο, αλλά για έναν ναό που κατασκευάστηκε έτσι ώστε να σφραγίσει πίσω από τις τεράστιες πύλες του, το πέρασμα των Μεγάλων Παλαιών στον κόσμο μας; Ο ερευνητής είναι πεπεισμένος πως ο τύμβος κρύβει τον Κθούλου, τον Αρχιερέα των Εξώτερων θεών, και πως το άνοιγμα αυτής της σφραγισμένης θύρας, θα σημάνει την αρχή του τέλους…




1 σχόλιο :

  1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο LOVECRAFT,ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ!ΑΞΙΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες την γνώμη σου....

Όλα Τα Γίδια Είναι Ίδια - olatagidia.blogspot.com